avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Prelungire garantie produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Prelungire garantie produs

Am achizitionat o poseta; termenul de garantie era de 30 zile. Dupa mai putin de doua saptamani s-a descusut o bareta. Firma care mi-a vandut-o a asigurat reparatia acesteia, dar perioada de reparatie a dutat 16 zile, ca urmare garantia a expirat exact in ziua in care mi-au adus-o. Firma nu a prelungit garantia, motivand ca in cazul in care se mai defecteaza inca o data, nu ar mai fi asigurat repararea acesteia. Eu stiam ca PERIOADA DE GARANTIE SE PRELUNGESTE CU DURATA DE TIMP CAT PRODUSUL S-A AFLAT IN SERVICE PENTRU REPARATII!!! Nu este valabil pentru orice produs?????
Cel mai recent răspuns: iancucristiana , utilizator 14:12, 7 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie dupa reparatie dariad dariad Am returnat la magazin pentru reparatie un radiator cu halogen la care s-a ars un element. Am predat produsul pe data de 6 (sambata), iar garantia de 24 de ... (vezi toată discuția)
Garantii legea 449/2003 dorianmona dorianmona 1.perioada in care telefonul meu aflat in garantie a fost la reparat ( de doua ori cate o saptamana de fiecare data) se adauga la cei 2 ani de garantie pe care ... (vezi toată discuția)
Produs spart prezentat la garantie oana_gheorghiu oana_gheorghiu Buna ziua. Pe data de 7.04.2015, la compania noastra s-a prezentat la garantie o d-soara cu un produs achizitionat de la noi . Produsul respectiv prezinta ... (vezi toată discuția)