avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate covacicosmin

Activitate covacicosmin

Am dreptul legal de a-mi petrece timp cu copilul meu, fără ca mama lui sa fie prezenta, înainte sa fie pronunțată decizia pentru custodie? Menționez ca nu sunt acuzat de vreun comportament nepotrivit in ceea ce privește copilul.
Buna ziua!
1. O organizatie neguvernamentala(ong, asociatie, fundatie) se poate infiinta doar cu o singura persoana?
2. Un membru fondator al unei organizatii neguvernamentale, culturale, poate beneficia de sprijinul organizatiei din care face parte, pentru un proiect cultural?
Sau poate colabora cu alti artisti intr-un proiect sprijinit de catre organizatia din care face parte?
Va multumesc!
Imi vad copilul odata la doua zile. Motivul pentru care am plecat de acasa a fost tot infedelitatea sotiei. Lucru pentru care am probe, dar pe care am ales sa nu le folosesc spre binele copilului. Conform legilor de aici, separarea dureaza un an. Am mers la un consilier de familie, care evident a recomandat ca in acest an de separare nu este indicat sa introducem brutal in viata copilului un alt partener. Eu nu am nici o problema cu relatiile ei, in schimb, nu vreau sa fie copilul expus unor situatii, pentru ca din punctul meu de vedere este prea devreme. Copilul inca ma intreaba(o data la doua zile), cand termin treaba sa ma intorc acasa, si daca e nevoie o sa vorbeasca el cu nenea care locuieste cu mama sa plece.
Eu nu doresc sa iau copilul de langa mama lui. Ar fi fost perfect daca as fi putut comunica cu ea civilizat. Dar nu se poate. Intentionez sa merg la consilier si sa expun problema, care cu siguranta o sa fie tratata serios. Voiam doar sa stiu ce-mi spune legea din Romania, despre asta, pentru ca in noembrie va incepe actiunea de divort, si as vrea sa fiu oarecum pregatit.
Multumesc!
Casatorit in Romania, copilul nascut in Norvegia. Din luna septembrie suntem separati, dupa legea de aici. Nu mai locuim impreuna. Copilul are 3 ani.
Inca sotia a inceput o relatie cu un barbat, care de aproape 2 luni, locuieste in casa cu ea si copilul.
Tinand cont de faptul ca nu suntem divortati, intrebarea este, conform legilor din Romania, ce posibilitati am eu de a opri acest lucru, care presupune afectarea emotionala si psihologica a copilului, care inca in constientizeaza ca eu am plecat de acolo.