avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In timpul procesului pentru custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In timpul procesului pentru custodie

Am dreptul legal de a-mi petrece timp cu copilul meu, fără ca mama lui sa fie prezenta, înainte sa fie pronunțată decizia pentru custodie? Menționez ca nu sunt acuzat de vreun comportament nepotrivit in ceea ce privește copilul.
Buna ziua,

Pana la finalul procesului autoritatea parinteasca este cea de dinainte de a incepe procesul. Daca ambii parinti aveau drepturi egale, ambii parinti au in continuare drepturi egale. Daca nu va permite mama sa fiti singur cu copilul puteti cere sa vi se acorde acest drept provizoriu de catre instanta pana la solutionarea cauzei principale, prin ordonanta presedintiala.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplată pensie alimentară și neîndeplinirea îndatoririlor părintești. ce pot face pentru custodia deplină? BlackDaemon BlackDaemon Divortul s-a pronuntat in februarie 2015, iar instanta a decis prin hotarare definitiva si irevocabila domiciliul copilului la mine (mama), cresterea si ... (vezi toată discuția)
Informatie despre calatorie pt un minor cu parintii divortati Andrea_88 Andrea_88 Buna ziua. M-ar interesa daca o femeie divortata, mama unui copil de 6 ani poate sa paraseasca tara fara acordul fostului sot,tatal copilului?In sentinta de ... (vezi toată discuția)
Ce e de fapt dreptul parintesc comun??? soangher soangher Am si eu o mare dilema avand in vedere ca legile astea se cam bat ele cap in cap :( ...mentionez ca am fost casatorita,din aceasta casatorie am o fata iar la ... (vezi toată discuția)