Si pana la urma problema cea mare ar fi ca sotia(de aceea am facut si testamentul)spune ca nu ar fi casa ei,ca daca eu decedez si nu avem copii,ar veni sora/nepotul sa ii ia lucrurile si s-o scoata afara din casa.
Buna ziua, sunt casatorit si nu am copii,detin un apartament primit prin donatie(mama are uzufruct viager) dar nu se foloseste de el,am si o sora care este la casa ei intr-o relatie si are un copil,doresc sa stiu daca in cazul in care decedez si nu am copii dar am desemnat sotia ca legatar universal prin testament,sora si nepotul pot sa mosteneasca ceva?bunuriile din timpul casatoriei cu sotia pot fi dobandite de sora/nepot?,fiind si un testament la mijloc,
Multumesc
Nu,este vorba de sotia mea care nu se intelege cu mama,si momentan stam in chirie,si doresc sa stiu in caz de ma intorc acasa,ce se poate intampla?,poate sa-mi ia acei 15%,camera,multumesc.
Buna ziua,am o intrebare priviind mostenirea,dezmostenirea,in urma decesului tatalui meu,in urma cu 3 ani,eu sora mea,si mama,am facut succesiunea pe bunuri,apartament,masina,eu am primit 15% sora de asemeanea,mama 70% parca,doresc sa stiu daca in situatia de fata pot fi dat afara,sau dezmostenit de mama?multumesc.