Buna ziua,am o intrebare priviind mostenirea,dezmostenirea,in urma decesului tatalui meu,in urma cu 3 ani,eu sora mea,si mama,am facut succesiunea pe bunuri,apartament,masina,eu am primit 15% sora de asemeanea,mama 70% parca,doresc sa stiu daca in situatia de fata pot fi dat afara,sau dezmostenit de mama?multumesc.
Nu,este vorba de sotia mea care nu se intelege cu mama,si momentan stam in chirie,si doresc sa stiu in caz de ma intorc acasa,ce se poate intampla?,poate sa-mi ia acei 15%,camera,multumesc.
mama dvs poate eventual sa solicite iesirea din indiviziune . avand in vedere ca detine cota cea mai mare din imobil are toate sansele sa-i fie atribuit apartamentul, cu obligatia binenteles a platii sultei catre dvs si sora dvs.
Succesiune
raluka
Mama mea si sora ei trebuie sa faca succesiunea unui apartament ramas din partea parintilor. Sora ei doreste vanzarea apartamentului sau o suma de bani. Mama ... (vezi toată discuția)
Mostenire
guia marin
Buna-seara. Tatal meu a decedat in anul 1992. In urma succesiunii mama si noi 3 frati am mostenit fiecare 3/12 din casa parinteasca. Mama mea este de ... (vezi toată discuția)