avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Activitate Raluci11

Activitate Raluci11

Buna, sunt consilier juridic la o institutie publica si managerul ma obliga sa fac controlul intern managerial pentru toata unitatea( avem 250 de salariati).Ma constrange sa il fac altfel ma da afara. In cazul meu nu e prevazut in fisa postului asa ceva si nici nu as putea singura sa intocmesc procedurile de control intern managerial pentu celelalte birouri( economic, resurse umane). Va rog ajutati-ma cu un sfat, ce sa fac, ce sa invoc in cazul asta.
Răspuns la discuția Concurs
Ok, multumesc. Daca mai am ceva nelamuriri apelez aici.
Răspuns la discuția Concurs
Multumesc de raspuns..acum intrebarea e alta: la alin.2 spune ca in mod exceptional, cum ar fi?Deci se poate pe 6 luni interimar si apoi pe alte 6 luni
Răspuns la discuția Concurs
Multumesc mult dar nu am gasit ceva clar...sa ma lamureasca in detaliu
Discuție Concurs
Buna ziua, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat: lucrez la spital si sunt consilier juridic debutant. Bineinteles sunt la inceput si ma confrunt cu tot felul de probleme iar lipsa de experienta isi spune cuvantul. Pentru a deveni sef de sectie trebuie sa se dea concurs dar nu stiu care e procedura. Trebuie scos postul la concurs iar mediculului care este acum sef de sectie trebuie sa i se intrerupa contractul? Si apoi sa fie sef de sectie interimar pana cand se ocupa postul? Pe ce durata poate sa fie interimar? Multumesc.
Răspuns la discuția Consilier juridic in 2 locuri
Ma gandeam la conflictul de interese..sa nuu existe acesta intre unitatea unde lucrez si cea la care as vrea sa ma angajez part-time
Răspuns la discuția Consilier juridic in 2 locuri
Contract de colaborare? Sau altfel ar fi intrebarea...prin ce forma as putea?
Răspuns la discuția Consilier juridic in 2 locuri
Da, asta am citit si eu. Ma gandeam ca se poate ceva pe baza de voluntariat sau ..
Răspuns la discuția Consilier juridic in 2 locuri
Nu neaparat
Buna, as vrea va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Sunt consilier juridic la o institutie publica si as vrea sa ma angajez la o firma pe 2 ore. Din statutul consilierului juridic vad ca nu se poate dar nu e nici o modalitate? As vrea sa ma descurc mai bine financiar. Multumesc!