avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic in 2 locuri
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic in 2 locuri

Buna, as vrea va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Sunt consilier juridic la o institutie publica si as vrea sa ma angajez la o firma pe 2 ore. Din statutul consilierului juridic vad ca nu se poate dar nu e nici o modalitate? As vrea sa ma descurc mai bine financiar. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Raluci11 , utilizator 18:14, 18 Noiembrie 2014
Raluci11 a scris:
... si as vrea sa ma angajez la o firma pe 2 ore.

Tot consilier juridic?
Nu neaparat
Legea nr.514/2003 privind organizarea şi exercitarea profesiei de consilier juridic
art.10 Exercitarea profesiei de consilier juridic este incompatibilă cu:
.....
c) orice altă profesie autorizată sau salarizată în ţară sau în străinătate;
.....
Da, asta am citit si eu. Ma gandeam ca se poate ceva pe baza de voluntariat sau ..
Contract de voluntariat nu poate incheia decat cu persoane juridice de drept public sau de drept privat, fara scop lucrativ, care organizeaza si administreaza activitati de voluntariat si pentru o activitatea desfasurata in domenii precum: arta si cultura, sportul si recreerea, educatia si cercetarea, protectia mediului, sanatatea, asistenta sociala, religia, activismul civic, drepturile omului, ajutorul umanitar si/sau filantropic, dezvoltarea comunitara, dezvoltarea sociala.

Alte discuții în legătură

Activitate de voluntariat reszeghtunde reszeghtunde Buna ziua! La un cabinet de medicina de familie in ce conditii poate lucra o persoana ca voluntar? Nu este angajata in alta parte, are diploma de asistent ... (vezi toată discuția)
Voluntariat Lidi1 Lidi1 Bună seara! La ce spital pot să fac voluntariat ca asistent medical în București? Cum procedez în vederea acestui lucru? Unde mă pot informa și la cine ... (vezi toată discuția)
Contract de voluntariat Madalina0808 Madalina0808 Buna ziua, Se poate incheia un contract de voluntariat intre un medic (kinetoterapeut mai exact) si o clinica medicala de recuperare? Poate exista ... (vezi toată discuția)