avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Activitate incepator88

Activitate incepator88

Fratele meu are 18 ani și încă este la liceu. In urma decesului tatălui nostru, el primește pensie de urmaș. Ar dori sa se angajeze pe timp de vara dar poate? Sau trebuie suspendată pensia de urmaș?
Va mulțumesc
Buna ziua!
Ieri, intr-o societate comerciala, a patruns un individ si a furat 900 lei din poseta unei angajate. A venit politia iar astazi au inceput controale asupra firmei, iar firma cica s-ar face vinovata de faptul ca nu are sisteme de siguranta. Precizez ca sediul are doar birouri, se profeseaza o activitate de call-center si nu se incaseaza nici un ban in incinta sediului, neexistand nici un chitantier si nici o casa de marcat. Este specificat undeva in lege ca o societate comerciala trebuie sa aiba sisteme de siguranta atata timp cat nu incaseaza, fizic, nici un ban? Sau este, dupa parerea mea, un exces de zel si o dovada a incapacitatii politiei de a prinde hotul respectiv?
Va multumesc si va doresc o seara placuta!
Răspuns la discuția Biroul de credite
Societatea vrea sa o faca pe numele meu (am uitat sa precizez asta de la inceput, imi cer scuze :) ). In cazul in care se face un leasing, un credit...ceva...si eu apar in actele societatii, nu apar probleme sau sa imi creasca probabilitatea de a fi refuzat?
Buna ziua! Am o dilema: tatal meu vrea sa deschida o firma de constructii. Avand in vedere ca sunt tanar, stiu ca am unele beneficii din partea statului dar singura problema e ca eu ma aflu in "biroul de credite" din cauza unei credit pe care l-am facut acum 2 ani. Voi intampina probleme din cauza acestui lucru? Va multumesc anticipat