avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Biroul de credite
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Biroul de credite

Buna ziua! Am o dilema: tatal meu vrea sa deschida o firma de constructii. Avand in vedere ca sunt tanar, stiu ca am unele beneficii din partea statului dar singura problema e ca eu ma aflu in "biroul de credite" din cauza unei credit pe care l-am facut acum 2 ani. Voi intampina probleme din cauza acestui lucru? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: incepator88 , utilizator 03:36, 13 Iunie 2014
Si care e legatura intre datoria dvs si societatea tatalui ?
Societatea vrea sa o faca pe numele meu (am uitat sa precizez asta de la inceput, imi cer scuze :) ). In cazul in care se face un leasing, un credit...ceva...si eu apar in actele societatii, nu apar probleme sau sa imi creasca probabilitatea de a fi refuzat?
Ultima modificare: Vineri, 13 Iunie 2014
incepator88, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme dupa o executare silita Austin Austin Buna ziua, am o problema in care nu stiu cum sa actionez. Am avut un card facut in 2004 la un credit doar cu buletinul (eram mai mic si prost pe vremea aia). ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! insolventa si leasing bliss25 bliss25 Buna ziua. Am nevoie de ajutor: am o masina luata in leasing pe numele firmei la care lucrez. eu nu am putut s-o iau pe numele meu pentru ca in urma cu ceva ... (vezi toată discuția)
Daune interese ? ContSters140111 ContSters140111 am avut un credit la o banca , deoarece am avut o intarziere de de 49 de zile am fost inscrisa in biroul de credit la 50 de zile de la data scadenta a acelei ... (vezi toată discuția)