avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pensie de urmaș cumulata cu salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pensie de urmaș cumulata cu salariu

Fratele meu are 18 ani și încă este la liceu. In urma decesului tatălui nostru, el primește pensie de urmaș. Ar dori sa se angajeze pe timp de vara dar poate? Sau trebuie suspendată pensia de urmaș?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 7 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate sa cumuleze pensia de urmas cu salariul ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas Ioana_Andrei Ioana_Andrei Buna ziua ! Am împlinit vârsta de 18 ani si imi urmez in continuare studiile. Beneficiez de o pensie de urmaș de pe urma tatalui meu, însă as dori sa ma ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas si angajare legala Alex576 Alex576 Buna ziua! Doresc sa va intreb, daca angajandu-ma legal (contract de munca pe 8 ore), mi se va suspenda pensia de urmas? Sunt inca la liceu, pensia este ... (vezi toată discuția)
Beneficiez pensie de urmas. doresc angajare adriano007 adriano007 Sunt student , am 18 ani si beneficiez de pensie de urmas in urma decesului tatalui meu. Insa pensia este destul de mica si as dori sa mai lucrez intr-un loc, ... (vezi toată discuția)