avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate ARVINTE1996

Activitate ARVINTE1996

Răspuns la discuția Dispar amenzile?
apartamentul e pe numele parintilor .. + ca daca imi da zile ma voi duce ce sa fac ? nu mi-e rusine sa muncesc..
Răspuns la discuția DEPRESIE
o sa le spun ca plec si ca o sa revin o sami iau si 2 carti bune sa revin ccu detalii >...
Discuție DEPRESIE
Salut scuze daca am gresit categoria am intrat intr-o depresie si imi vine sami iau lumea in cap banii nu ajung toata lumea trage de mine am ff multe responsabilitati si oameni de multumit . am hotarat sa plec 2-3 zile de acasa cu bicicleta si cortul si sa campez intr-o padure fara telefon fara nimic doar ceva de mancare si un foc sa nu mai aud pe nimeni si sa ma pot linistii in singuratate putin ,,, voi ce parere aveti ?:(:(
Răspuns la discuția Dispar amenzile?
si daca nu voii avea nevoie de nimic nici o hartie pt ca nu am nimic in proprietate privata nimic pe numele meu nici nu lucrez deci practic nu am venituri proprii.
Va disparea in timp gen la recalcularea care se face la 3 ani ?
am primit o amenda pentru obiecte contondente de la balcon acum un an , gabori au venit atunci la usa mea dar nu am deschis dupa cv timp am primit instiintare de la taxe si impozite ca am amenda 750lei nu am platito si se face un an de atunci nu mia bagato la impozit dar vreau sa stiu daca dispare si in cat timp si daca ma incurca cand imi achizitionez un autoturism inmatriculat fara sa il inmatriculez eu .#-o#-o#-o#-o#-o#-o

nici nu am semnat nimic in numele sanctiunii