avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate camelia20100

Activitate camelia20100

fara nu se poate?
buna ziua,in luna agust am vrea eu cu sotul sa mergem in vacanta in austria la sora mea cu fetia ce acte trebuie sa indeplinim ca sa nu avem probleme la vama?
asta ziceam si eu ca am 10 zile dar cum pot cu aproximatie sa imi calculez foaia de boala?
buna ziua,am foaie de boala din data de 11.06 pana in data de 20.06 adica total 10 zile de foaie de boala sau 9? eu ma duc la lucru din data de 21.06 si atunci am 10 zile de foaie de boala nu?imi poate spune cineva ca cum pot eu cu aproximatie sa imi calculez foaia de boala?Multumesc
buna ziua.eu lucrez la o firma unde se lucra in felul urmator:2 zile pe unu,2 zile pe 2 si 2 zile pe schimbul 3 #-o si urmatoarele 2 zile libere asta depinde cum cade,acuma mam imbolnavit am facut o bronsita si am foaie de boala din data de 11 pana in data de 17 la care a zis dr ca mai poate sa imi dea numai 3 zile de foaie de boala in total 10 zile de foaie de boala,eu sper sa ma fac bine fiind si la injectabile.intrebarile mele sunt urmatoarele eu daca sunt pe foaie de boala si liberele mele cad joi si vineri mi le plateste firma?nu ca libere ca foaie de boala.si de ce medicul de familie poate numai sa imi deie 10 zile de foaie de boala nu poate 14 zile fiind si la injectabile? va multumesc