avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vrem sa mergem in vacanta cu copiluI
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vrem sa mergem in vacanta cu copiluI

buna ziua,in luna agust am vrea eu cu sotul sa mergem in vacanta in austria la sora mea cu fetia ce acte trebuie sa indeplinim ca sa nu avem probleme la vama?
sa ii faceti copilului pasaport.
fara nu se poate?
Este obligatoriu pasaportul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot intra in tara cu un minor care imi este nepot? Mihai-Ionut Mihai-Ionut Buna ziua. Doresc sa petrec o saptamana de vacanta in Austria la rude. La intoarcerea in Romania doresc sa iau cu mine pe nepoata in varsta de 10 ani. Pot ... (vezi toată discuția)
Intrarea in tara a unui minor costeana2008 costeana2008 buna ziua.va scriu din italia.am o fetita de 6 ani si as vrea pe timpul vacantei sa o trimit in romania.problema este ca eu si sotul lucram si nu o putem duce ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui minor din tara ciocann ciocann Buna! Am nevoie de un sfat cat mai urgent posibil. Am hotarat impreuna cu sotul meu, in luna octombrie a anului trecut, sa mergem la inceputul acestui an la ... (vezi toată discuția)