avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot intra in tara cu un minor care imi este nepot?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot intra in tara cu un minor care imi este nepot?

Buna ziua.
Doresc sa petrec o saptamana de vacanta in Austria la rude. La intoarcerea in Romania doresc sa iau cu mine pe nepoata in varsta de 10 ani. Pot trece vama (din directia Ungaria-Romania pe la Nadlac) cu nepoata fara ca aceasta sa fie insotita de parinti ? Ce acte sunt necesare ?
Nu aveți nevoie de nimic, copilul sa aibă pașaportul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat - intrarea in tara ema222 ema222 buna ziua in luna august am venit in romania sa schimbam pasaportul fetitei mele care expira la sfarsitul lui septembrie aveam la dispozitie o saptamana findca ... (vezi toată discuția)
Scoatere minor din tara c_stefania c_stefania Buna ziua, Am un copil minor pe care il am incredintat printr-o hotarare definitiva si irevocabila, tatal nu are nici un drept. Vrem sa iesim intr-o mica ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor claudiaaydogan claudiaaydogan buna ziua as dori sa stiu daca unui minor de o luna si jumatate i se va face pasaport individual sau va fi inscris pe pasaportul unuia dintre parinti de ... (vezi toată discuția)