Am incercat sa stau de vorba cu ea si o tine una si buna sa ii dau ei plicul care l-am primit de la AVON ,ma pot duce direct la politie ? II pot cere bani si sa ii spun sa ma retraga din AVON ?
Buna ziua ,am si eu o problema ..mai pe scurt am fost inscris la AVON de o doamna de la mine din oras fara stirea mea ,nu am stiut pana azi pana cand am primit un plic acasa ca am de plata o suma frumoasa de bani pentru nu stiu ce comanda ... as vrea sa stiu ce pot rezolva am aflat cine de doamna care a facut comanda si de unde a ridicat-o .
PS : Imi cer scuze daca n-am postat unde trebuie .
Dar daca acesta arunca cartela de telefon si isi schimba numarul se mai ia in considerare mesajele/apelurile ? Adica ,cum pot dovedi ca a fost el ala cu care am vorbit ?
poate fi gasit sau localizat dar nu pot face nimic cu imei pentru ca telefonul nu a fost furat si cei de la politie nu o sa-mi ceara chestia asta .. si cutie si factura la telefon nu am .
am vrut sa trimit cu ramburs colet pentru colet dar era distanta prea mare e o dinstanta de peste 400km intre noi si daia am trimis prin posta ca a fost mai ieftin .. la posta mi-a cerut 10 lei si la curier cerea peste 100 lei .
am vorbit cu el prin mesaje si a recunoscut ca ma inselat si la telefon dar dupa ce a facut asta nu a mai dat de el . si da ii stiu numele ..dar am mai intrebat si pe altcineva si a zis ca cheltuii bani de pomana pentru ca nu pot face prea multe ca l-am trimis singur de buna voie ca pe un cadou .
Salut ,acum 5 zile am trimis prin posta romana un iphone 4 si trebuia sa primesc un samsung galaxy s3 dar nu am primit nimic ..mai pe scurt eu am trimis coletul dar cel de la celalalt capat nu la trimis . Ce pot face in privinta asta ? Am doar chitanta de la posta conversatii messenger si telefonice .. si tin sa specific ca coletele nu au fost trimise cu ramburs ..l-am trimis de buna voie .