Buna ziua ,am si eu o problema ..mai pe scurt am fost inscris la AVON de o doamna de la mine din oras fara stirea mea ,nu am stiut pana azi pana cand am primit un plic acasa ca am de plata o suma frumoasa de bani pentru nu stiu ce comanda ... as vrea sa stiu ce pot rezolva am aflat cine de doamna care a facut comanda si de unde a ridicat-o .
PS : Imi cer scuze daca n-am postat unde trebuie .
Solicitati firmei AVON sa faca dovada ca dumneavoastra ati ridicat produsele si sunteti dator sa achitati suma solicitata. In mod normal, ar trebui ca dovada sa contina si CNP-ul dvs, data la care ati ridicat produsele...
Mai intii stati de vorva cu respective persoana ptr ca sigur are toate datele dvs, altfel nu putea sa va inscribe sau sa faca o comanda pe numele dvs. Asa este procedura in aceste MLM-uri. Puteti sa ii spuneti ca va veti adresa organelor abilitate cu o plingere penala in acest sens, si s-ar putea sa plateasca dumneaei acea comanda. De asemenea, faceto o adresa catre cei de la AVON prin care solicitati retragerea sau rezilierea acelui contract, pe care nu vi-l insusiti.
Am incercat sa stau de vorba cu ea si o tine una si buna sa ii dau ei plicul care l-am primit de la AVON ,ma pot duce direct la politie ? II pot cere bani si sa ii spun sa ma retraga din AVON ?