avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals in acte si semnatura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals in acte si semnatura

Buna ziua ,am si eu o problema ..mai pe scurt am fost inscris la AVON de o doamna de la mine din oras fara stirea mea ,nu am stiut pana azi pana cand am primit un plic acasa ca am de plata o suma frumoasa de bani pentru nu stiu ce comanda ... as vrea sa stiu ce pot rezolva am aflat cine de doamna care a facut comanda si de unde a ridicat-o .

PS : Imi cer scuze daca n-am postat unde trebuie .
Cel mai recent răspuns: Anonymous94 , utilizator 15:52, 22 Septembrie 2014
Solicitati firmei AVON sa faca dovada ca dumneavoastra ati ridicat produsele si sunteti dator sa achitati suma solicitata. In mod normal, ar trebui ca dovada sa contina si CNP-ul dvs, data la care ati ridicat produsele...
Am sunat la AVON si mi sa spus cine a ridicat-o mi-a dat numele acelei persoane si adresa . Acum ce pot face mai departe asta ma intereseaza .
Mai intii stati de vorva cu respective persoana ptr ca sigur are toate datele dvs, altfel nu putea sa va inscribe sau sa faca o comanda pe numele dvs. Asa este procedura in aceste MLM-uri. Puteti sa ii spuneti ca va veti adresa organelor abilitate cu o plingere penala in acest sens, si s-ar putea sa plateasca dumneaei acea comanda. De asemenea, faceto o adresa catre cei de la AVON prin care solicitati retragerea sau rezilierea acelui contract, pe care nu vi-l insusiti.
Am incercat sa stau de vorba cu ea si o tine una si buna sa ii dau ei plicul care l-am primit de la AVON ,ma pot duce direct la politie ? II pot cere bani si sa ii spun sa ma retraga din AVON ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu reteaua avon ioniboni ioniboni Buna ziua. Intampin urmatoarea problema: M-am inscris in cadrul retelei Avon avand calitatea de reprezentant. Persoanele nou inscrise trebuie sa realizeze 4 ... (vezi toată discuția)
Ajutor- incurcatura conturi nikolle2014 nikolle2014 Buna ziua. Sunt studenta si din semestrul 2 beneficienz de bursa. Am fost chemata la contabilitatea facultatii sa dau un IBAN sa mi se vireze bursa. Din ... (vezi toată discuția)