avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate biochimista

Activitate biochimista

buna ziua!Mai am cativa ani pana la pensie si as dori cateva precizari:in paralel cu activitatea desfasurata cu norma intreaga in institutii de stat,in perioada 2005-2014 am lucrat cu ora la un laborator privat,dupa cum urmeaza:05.2005-1.08.2007,plata cu ora;1.08.2007-1.07.2010 cu P.F.;29.07.2010-1.03.2014 cu contrct individual de munca,jumatate de norma.Conteaza aceasta perioada pt.calcularea pensiei si a varstei de pensionare si daca da,ce documente trebuie sa am si cui le cer?Multumesc anticipat si post raspunsurilor pe care le-am primit pt.alte nelamuriri!
Discuție dosar de pensie
Buna ziua!As dori sa stiu ce documente imi trebuiesc pt intocmirea dosarului de pensionare.De asemea,chiar daca stiu cu aproximatie cand voi iesi la pensie(peste cativa ani)cum pot proceda pt a sti exact cand ies la pensie si care ar fi suma pe care ovoi primi;cu cat timp inainte de pensionare trebuie depus dosarul ,unde si cine face acest lucru!Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Date cont bancar
MULTUMESC PT. PROMPTITUDINEA RASPUNSULUI D-VOASTRA!
Buna ziua!Eu ,impreuna cu sotul meu detinet un cont bancar,titularul este sotul,eu clauza;as dori sa stiu:1.cat suntem in viata in ce conditii persoana trecuta la clauza poate dispune de acest cont?2.cum poate utiliza banii din cont unica noastra fiica in cazul in care noi am deceda?este cazul de a fi trecuta si ea la clauza?3.aceeasi intrbare pt.cazul in care decedeaza titularul contului bancar!Multumesc anticipat!