avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... dosar de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dosar de pensie

Buna ziua!As dori sa stiu ce documente imi trebuiesc pt intocmirea dosarului de pensionare.De asemea,chiar daca stiu cu aproximatie cand voi iesi la pensie(peste cativa ani)cum pot proceda pt a sti exact cand ies la pensie si care ar fi suma pe care ovoi primi;cu cat timp inainte de pensionare trebuie depus dosarul ,unde si cine face acest lucru!Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: biochimista , utilizator 10:23, 23 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data pensionarii anticipate, data incetarii cim coriolan clarinopol coriolan clarinopol Mama mea si-a depus dosarul de pensionare anticipata in august 2011. Pana in prezent nu a primit decizia(decembrie) Care este data cu care iese efectiv la ... (vezi toată discuția)
Daca ati muncit in israel legal, acum aveti drept la pensie si de acolo ContSters243704 ContSters243704 http://stirileprotv.ro/stiri/social/daca-ati-muncit-in-israel-legal-acum-aveti-drept-la-pensie-si-de-acolo.html buna ziua, as dorii niste informatii in ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensionare respins lise lise Buna ziua . in data de 20 mai a mers la casa de pensii si a depus dosarul de pensionare anticipata.i sa verificat dosarul si a spus ca poate sa benificieze ... (vezi toată discuția)