Buna ziua, vin și eu cu o întrebare legată de schimbarea țevilor de căldură. In aceasta vara (când lumea este plecata) in timpul unei ședințe unde au participat 36 din 84 de apartamente, cu o majoritate din cei 36 s-a decis schimbarea coloanelor verticale de căldură. Au început sa ceară avans lunar desi nu au stabilit niciun deviz, nu au apelat la nicio firma și au stabilit că la 4 camere costul e de 3600 Ron, In dreptul coloanelor pt 4 camere sunt 7 apartamente cu centrala și 4 fara centrala. Toate cele 11 apartamente de la 4 camere refuza schimbarea coloanelor. Din ce am aflat de la administrator sunt singura persoana care a plătit avansul că ceilalți nu vor de la 4 camere. Când am anunțat că nu doresc sa mai plătesc a zis că vom fi obligați toți să schimbăm indiferent că nu vrem.
Întrebarea mea este, daca niciun apartament de 4 camere de la parter la 10 nu dorește schimbarea țevilor ne poate obliga sa facem acest lucru?
Pot o parte din cele 36 apartamente care au participat să decidă pt toți locatarii sau administratorul să decidă pt toți cei de la 4 camere desi niciunul nu dorește?
Buna ziua, as avea rugaminte sa ma ajutati si pe mine cu un calcul si cu ce fel de pensii pot solicita parintii mei si la ce varsta.
Mama - nascuta 22.10.1960 - a lucrat 14 ani si 5 luni grupa 2 + 22 ani si 6 luni conditii normale (- 3 luni daca se scade somajul), in anii de gr. 2 m-a nascut pe mine si a stat 3 luni concediu
Tata - nascut 01.10.1957 - a lucrat 17 ani si 2 luni grupa 2 + 21 ani si 9 luni conditii normale.