Buna ziua!
Poate un director sa trimita cu delegare un angajat fara acordul acestuia intr-o alta institutie?
Mentionez ca lucrez la o regie autonoma subordonata Consiliului Local. Dispozitia de delegare o va face dl. primar insa lista persoanelor din institutia noastra a fost stabilita de director fara anuntarea persoanelor in prealabil si fara a ne cere acordul sau disponibilitatea. Cel mai grav este ca atributiile de la locul unde se face delegarea nu corespund cu cele de la locul de munca actual si sunt mult sub pregatirea mea profesionala.
Buna ziua!
Am revenit din concediu ingrijire copil si mi s-a dat decizie de revenire pe postul de pe care am plecat, insa nu se specifica nimic de actualizare salariu, sporuri sau alte beneficii. Ulterior am primit salariul si este cel pe care-l aveam in urma cu 4 ani( am nascut 2 copii). Am facut scris catre conducere, au trecut 3 luni de cand am informat directorul in scris si nu am primit nici raspuns nici nu s-a luat nici o masura in vederea actualizarii salariului. Va intreb care este dreptul legal al mamelor la revenirea din concediu ingrijire copil si ce pasi trebuie sa urmez pentru a intra in legalitate, actualizare salariu. Mentionez ca lucrez la o regie autonoma subordonata PRIMARIEI.
Va multumesc si astept raspunsul dvs.