Buna ziua!
Am revenit din concediu ingrijire copil si mi s-a dat decizie de revenire pe postul de pe care am plecat, insa nu se specifica nimic de actualizare salariu, sporuri sau alte beneficii. Ulterior am primit salariul si este cel pe care-l aveam in urma cu 4 ani( am nascut 2 copii). Am facut scris catre conducere, au trecut 3 luni de cand am informat directorul in scris si nu am primit nici raspuns nici nu s-a luat nici o masura in vederea actualizarii salariului. Va intreb care este dreptul legal al mamelor la revenirea din concediu ingrijire copil si ce pasi trebuie sa urmez pentru a intra in legalitate, actualizare salariu. Mentionez ca lucrez la o regie autonoma subordonata PRIMARIEI.
Va multumesc si astept raspunsul dvs.
Legea nr.284/2010:
Art. 16. - (1) Personalul care s-a aflat in concediu platit pentru cresterea si ingrijirea copilului
in varsta de pana la 2 ani, respectiv 7 ani, in cazul copilului cu handicap, precum si personalul ale carui raporturi de munca sau raporturi de serviciu au fost suspendate din alte cauze, potrivit legii, la reluarea activitatii, isi pastreaza gradul sau treapta profesionala in care a fost incadrat anterior suspendarii si beneficiaza de salariul de baza aferent gradului sau treptei profesionale.
(2) Pentru personalul prevazut la alin. (1), gradatia corespunzatoare transei de vechime in munca se stabileste conform legilor speciale aplicabile.