avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate Adina00

Activitate Adina00

Nu , nu a fost dus in instanta. Dupa audierea partii vatamate de catre procuror, a decis sa il elibereze in temeiul celor doua articole. Sa inteleg ca urmeaza sa mai fie citat,audiat? Care ar fi urmatoarele etape? Nu ni s-a mai dat nicio explicatie.
Va multumesc anticipat!
Nu e mentionat ca e cercetat in stare de liberatate. Procurorul a spus ca terminat cu dosarul.O sa se mai caute probe ? ceea ce spune partea vatamata nu mai are valoare?
Buna ziua,
Am o intrebare referitoare la faptul ca s/a dipus arestarea preventiva a inculpatului pt 24 de ore. Dupa audierea la procuror a celor doua parti,atat a inculpatului cat si a partii vatamate ,procurorul a dispus respingerea arestarii preventive si punerea acestuia in liberatate in temeiul art 224 alin(1) si art 202 alin(1) cpp.Am observat ca dosarul a ramas la anchetator. Se mai continuie ancheta??
Mentionez ca acuza este de lipsire de libertate. Partea vatamata a facut adaugiri la declaratie in care a mentionat ca nu a fost vorba de lipsire de libertate.
Răspuns la discuția lipsire de libertate
El este prietenul meu. A fost chemata politia(apel 112) de alte persoane si a doua zi m au chemat la sectie sa dau declaratie .Eu ce mai pot face?
Răspuns la discuția lipsire de libertate
Este liber. S-a intamplat saptamana trecuta...am incercat sa vb cu anchetatorul,sa fac adaugiri la declaratie dar nu mi a permis. Fapta consta ca am declarat ca m.a bagat cu forta in masina. Se mai poate face ceva? Domnul anchetator mi a spus ca vrea sa il vada arestat.
Va multumesc!
Răspuns la discuția lipsire de libertate
Puteti sa ne dati un sfat in cazul in care declaratia e deja data?? CUM am putea proceda...
Va multumesc anticipat!
buna ziua .Va rog sa ma ajutati cu un raspuns...

Exista posibilitatea impacarii partilor in cazul lipsirii de libertate?