avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lipsire de libertate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lipsire de libertate

buna ziua .Va rog sa ma ajutati cu un raspuns...

Exista posibilitatea impacarii partilor in cazul lipsirii de libertate?
Ultima modificare: Joi, 19 Iunie 2014
Adina00, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:15, 19 Iunie 2014
Nu există această posibilitate.
Puteti sa ne dati un sfat in cazul in care declaratia e deja data?? CUM am putea proceda...
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 19 Iunie 2014
Adina00, utilizator
Ce puteți face, este să beneficiați de apărător, să reparați prejudiciul , în cazul în care persoana vătămată are pretenții civile, și puteți avea șansa unei pedepse minime.Dacă sunteți la prima infracțiune, este cu atât mai bine pentru dvs.
Depinde si in ce consta fapta.
Este liber sau este arestat?
De impacare in sensul legii penale nu poate fi vorba dar nu e obligatoriu sa ajunga dupa gratii.
Este liber. S-a intamplat saptamana trecuta...am incercat sa vb cu anchetatorul,sa fac adaugiri la declaratie dar nu mi a permis. Fapta consta ca am declarat ca m.a bagat cu forta in masina. Se mai poate face ceva? Domnul anchetator mi a spus ca vrea sa il vada arestat.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ofiteri de politie cam duri, sa-mi fac griji? hyperion1is hyperion1is Buna ziua, Sper ca asta e categoria corecta. Acum vreo 5 zile am fost sechestrat de 3 persoane atunci cand ii ajutam cu unele probleme pe care le aveau cu ... (vezi toată discuția)
Art224 alin(1) si art 202 alin(1) Adina00 Adina00 Buna ziua, Am o intrebare referitoare la faptul ca s/a dipus arestarea preventiva a inculpatului pt 24 de ore. Dupa audierea la procuror a celor doua ... (vezi toată discuția)
Furt calificat Ambbim Ambbim Buna ziua,am nevoie de niste informatii in legatura cu o persoana.A fost prins si arestat preventiv pentru 30 zile in data de 6 decembrie 2018 in Sibiu pentru ... (vezi toată discuția)