avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lipsire de libertate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lipsire de libertate

buna ziua .Va rog sa ma ajutati cu un raspuns...

Exista posibilitatea impacarii partilor in cazul lipsirii de libertate?
Ultima modificare: Joi, 19 Iunie 2014
Adina00, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:15, 19 Iunie 2014
Inteleg ca sunteti parte vatamata.
E complicatvdaca anchetatorul il vrea la inchisoare.
Nu puteti da declaratii aiurea ca riscati sa raspundeti penal.

El cine este si cum de v-au lasat sa dati declaratie la politie?
Cred ca singurul ajutor pentru el poate veni de la avocatul lui.
Cel mai bun sfat ar fi sa isi angajeze un avocat foarte bun...si e posibil sa aiba noroc...
El este prietenul meu. A fost chemata politia(apel 112) de alte persoane si a doua zi m au chemat la sectie sa dau declaratie .Eu ce mai pot face?
Avocatul lui are dreptul sa fie prezent cand veti mai fi audiata.
Si dvs. aveti dreptul de a va angaja avocat dar cred ca este suficient avocatul lui cand veti fi audiata.
Ar fi bine ca avocatul sa incerce sa studieze dosarul pana la audiere.
Ar fi bine daca ar reusi.

Nu imi e clar de ce vrea anchetatorul sa ajunga dupa gratii el.
Este interlop?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ofiteri de politie cam duri, sa-mi fac griji? hyperion1is hyperion1is Buna ziua, Sper ca asta e categoria corecta. Acum vreo 5 zile am fost sechestrat de 3 persoane atunci cand ii ajutam cu unele probleme pe care le aveau cu ... (vezi toată discuția)
Art224 alin(1) si art 202 alin(1) Adina00 Adina00 Buna ziua, Am o intrebare referitoare la faptul ca s/a dipus arestarea preventiva a inculpatului pt 24 de ore. Dupa audierea la procuror a celor doua ... (vezi toată discuția)
Furt calificat Ambbim Ambbim Buna ziua,am nevoie de niste informatii in legatura cu o persoana.A fost prins si arestat preventiv pentru 30 zile in data de 6 decembrie 2018 in Sibiu pentru ... (vezi toată discuția)