avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Activitate Antonia85

Activitate Antonia85

Răspuns la discuția Partaj la divort
multumesc mult. acum puteti inchide topicul meu
Am facut si partajul la notar pe cale amiabila si am primit eu apartamentul pt care i-am platit cota lui( o parte din banii luati, suficient cat sa reprezinte jumatate din valoarea apartamentului)...a fost de acord intr-un final sa procedam astfel. Alte bunuri nu avem decat lucruri minore gen laptop, scule sau mici electrocasnice, dar nimic valoros. Mai risc ceva in timp? Va multumesc mult tuturor pt sfaturi.
Adica daca eu raman cu apartamentul conform actului notarial, el poate apoi sa inceapa alt partaj in instanta sa imi ceara banii pe partea lui? as vrea sa o terminam cat mai repede..ma gandeam ca asta e solutia cea mai rapida la notar.
Buna ziua. Divortez pe cale amiabila maine si vreau sa facem si partajul totodata. Avem un apartament pe numele amandurora care ar trebui sa imi revina mie dupa ce sotul a luat o suma de banii din casa destul de mare( cat valoarea apartamentului) pe care eu acum nu o pot dovedi si a parasit domiciliul conjugal. Cel putin asa mi-a promis sotul. Notarul mi-a spus sa declar ca ii dau o suma de bani pt apartament, altfel nu se poate, nu am vorbit prea multe sau eu nu am inteles corect ca eram bulversata total. Nu sunt lamurita, cine plateste taxele la notar si cum e mai bine sa fac, sa declar o suma mai mare si implicit taxe notariale mai mari sau nu e importanta suma? Sotul insista sa imi doneze mie apartamentul fara sa aducem vorba de bani acum o zi. Se poate asta? mai poate fi atacat partajul ulterior daca se razgandeste el in timp? gen....sa vrea sa impartim electrocasnice sau banii din nunta de acum 5 ani cum am mai vazut pe forum? Va multumesc mult.
Va multumesc pt sfaturi tuturor. Vorbesc despre rotita cu sigiliu care mentine apometrul legat la locul lui...sper ca sunt destul de explicita. Apometrul functioneaza bine, m-am tot uitat la el si inregistreaza. Cred ca voi chema un instalator sa isi dea cu parerea daca poate sa o inlocuiasca. Anuntatul administratorului e cu dus si intors avand in vedere ca fostii proprietari erau buni prieteni cu acesta....si sunt inca.
Buna ziua. Am o problema si va cer ajutorul in acest sens. Am achizitionat acum o luna un apartament si facand curatenie, am observat ca apometrul din baie de la apa calda are rotita de plastic sparta si poate fi dat oricand jos...eu, locuind la casa toata viata, habar nu am avut unde sa merg si am fost egoista, am vrut sa evit o eventuala problema, stiind ca oricum eu vand apartamentul, si nu am spus nimic la asociatie. Dar vanzarea inca nu s-a realizat si ieri am vazut anuntul asociatiei cum ca in urmatoarele zile va fi facuta verificarea apometrelor si o noua resigilare... Ce mai pot face in cazul acesta? Eu voi fi trasa la raspundere sau
proprietarii vechi ai apartamentului pot avea si ei probleme? Vreo sugestie de ultima ora, va rog! Multumesc