avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rotita de plastic de la apometru sparta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rotita de plastic de la apometru sparta

Buna ziua. Am o problema si va cer ajutorul in acest sens. Am achizitionat acum o luna un apartament si facand curatenie, am observat ca apometrul din baie de la apa calda are rotita de plastic sparta si poate fi dat oricand jos...eu, locuind la casa toata viata, habar nu am avut unde sa merg si am fost egoista, am vrut sa evit o eventuala problema, stiind ca oricum eu vand apartamentul, si nu am spus nimic la asociatie. Dar vanzarea inca nu s-a realizat si ieri am vazut anuntul asociatiei cum ca in urmatoarele zile va fi facuta verificarea apometrelor si o noua resigilare... Ce mai pot face in cazul acesta? Eu voi fi trasa la raspundere sau
proprietarii vechi ai apartamentului pot avea si ei probleme? Vreo sugestie de ultima ora, va rog! Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:53, 24 Iunie 2014
Apartamentul este al dumneavoastra nu al fostilor proprietari, poate cei care va fac acest control si sigilarea o sa va inteleaga si vor schimba si apometrul fara sa va puna cativa mc la plata. Depinde doar de ei.
In calitate de proprietar actual al apartamentului,dv suportati eventuale consecinte
~ Conținut șters la cerere ~
De la bun inceput nu am inteles chestiunea cu rotita deplastic de la apometru sparta...
Poate ca este spart capacul de plastic, dar daca o rotita este sparta, atunci apometrul este scos din uz.
In fine, mai aveti la indemana sa demontati apometrul si sa-l duceti la o firma care face verificarea metrologica si eventual mici reparatii, inlocuiri capace, inele de sigilare. Daca nu va descurcati in acest mod, sfatul primit de la @adyy, este excelent.
Va multumesc pt sfaturi tuturor. Vorbesc despre rotita cu sigiliu care mentine apometrul legat la locul lui...sper ca sunt destul de explicita. Apometrul functioneaza bine, m-am tot uitat la el si inregistreaza. Cred ca voi chema un instalator sa isi dea cu parerea daca poate sa o inlocuiasca. Anuntatul administratorului e cu dus si intors avand in vedere ca fostii proprietari erau buni prieteni cu acesta....si sunt inca.

Alte discuții în legătură

Apometre bloc Waters Waters In Asociatia de la blocul in care locuiesc am observat nereguli, am facut cerere la biroul primariei si au fost amendati. De atunci, semnatarii reclamatiei ... (vezi toată discuția)
Care sunt riscurile cumpararii unui apartament cu un apometru nesigilat? AntiSecretare AntiSecretare Doresc sa cumpar un apartament care are un [b]apometru fara sigiliu[/b]. Care sunt [b]riscurile[/b] la care ma expun si cum le-as putea evita / ... (vezi toată discuția)
Sigilare apometru neinstalat de firma autorizata cyan cyan In urma cu vreo 5 luni cand m-am mutat am schimbat un apometru de apa calda pentru ca avea ecranul matuit si nu se putea citi indexul. Am achizitionat unul ... (vezi toată discuția)