mosul a murit acum 3 ani dar casa am facuto de 6 ani pe numele meu dar a stat el acolo ,eu nu am stiut ce a facut el ,la contuar ca nu se vedea nimic ,control am avut acum o luna
buna ziua,as vrea sa-mi zica si mie cineva ce sa fac,am avut un control acasa la mine ,si au gasit furt de curent ,dar eu nu stau de multi ani acasa ,a stat unchiul meu care acum e mort si contractul e pe numele lui ,ce pot sa fac trebuie sa platesc eu ?multumesc ,amenda e de 1000 euro
am fost de acord sa ne intilnim cu totii 3 frati ,ptr acte dar mama cu fratele mai mic s-au dus singuri sa faca acte la casa parinteasca ,dupa ce au trecut pe la notar ,l -a chemat si pe celalalt f mai mare ,dar el a intrebat daca nu e nevoie si de semnatura mea ,si ei au zis nu,eu pot sa vin altadata de aceia mi-a venit dubio,oricum multumesc cind ajung acasa ,ma interesez,
buna ziua,am facut o delega fratelui meu , mai mic,ptr ca eu nu eram acasa ptr o dezbatere de mostenire ,7 ani in urma,i-am dat dreptul sa semneze in locul meu orice act , ,acum daca vrea sa o foloseasca ptr o alta dezbatere de mostenire dupa moartea tatalui fara sa stiu eu o poate face ,mai am un frate mai mare dar sa zicem ca el se duce si semneaza ,multumesc
buna ziua,as avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva ,fratele tatalui meu l-am intretinut la o casa de batrini ,si mi-a lasat casa si pamintul ,dar fara acte ,un frate mi-a facut act pe casa veche cu procura ,ptr ca am demolat si am facut alta si trebuia sa o trec pe numele meu,dar pe pamint nu ,acum eu vreau sa stiu daca tatal meu e mort ,deasemeni si unchiul noi sintem 3 frati si mama ei mi-au zis ca vor recunoaste ,dar eu acum vreau sa trec pamintul pe numele meu ,cum se procedeaza,multumesc anticipat