buna ziua,am facut o delega fratelui meu , mai mic,ptr ca eu nu eram acasa ptr o dezbatere de mostenire ,7 ani in urma,i-am dat dreptul sa semneze in locul meu orice act , ,acum daca vrea sa o foloseasca ptr o alta dezbatere de mostenire dupa moartea tatalui fara sa stiu eu o poate face ,mai am un frate mai mare dar sa zicem ca el se duce si semneaza ,multumesc
Revocarea unei procuri se inscrie intr-un registru national, iar daca imputernicitul vrea sa se foloseasca de vechea procura, notarul in fata caruia prezinta procura are obligatia sa cerceteze acel registru.
Oricum, ma indoiesc de faptul ca, fiind data pentru o anume succesiune, procura ar putea fi utilizata intr-o alta dezbatere decat aceea a succesiunii pentru care a fost data.
am fost de acord sa ne intilnim cu totii 3 frati ,ptr acte dar mama cu fratele mai mic s-au dus singuri sa faca acte la casa parinteasca ,dupa ce au trecut pe la notar ,l -a chemat si pe celalalt f mai mare ,dar el a intrebat daca nu e nevoie si de semnatura mea ,si ei au zis nu,eu pot sa vin altadata de aceia mi-a venit dubio,oricum multumesc cind ajung acasa ,ma interesez,
Succesiune
lupascu
Buna ziua, am si eu doua intrebari si sper din tot sufletul sa ma ajutati, prima intrebare: pentru a deschide succesiune in primele 6 luni de la decesul ... (vezi toată discuția)