avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenitoare fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenitoare fara acte

buna ziua,as avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva ,fratele tatalui meu l-am intretinut la o casa de batrini ,si mi-a lasat casa si pamintul ,dar fara acte ,un frate mi-a facut act pe casa veche cu procura ,ptr ca am demolat si am facut alta si trebuia sa o trec pe numele meu,dar pe pamint nu ,acum eu vreau sa stiu daca tatal meu e mort ,deasemeni si unchiul noi sintem 3 frati si mama ei mi-au zis ca vor recunoaste ,dar eu acum vreau sa trec pamintul pe numele meu ,cum se procedeaza,multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: elena0-1 , utilizator 21:40, 25 Iunie 2014
daca tata avea titlu, va intrea la mostenire. daca nu va intelegeti cu fratii si mama doar prin instanta unde probati situatia.

daca nu avea acte nici tata doar pe uzucapiune ar merge daca intruniti conditiile legale.

este recomandat sa conultai un avocat care sa studieze cazul si probele pe care le aveti
asa voi face multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unchiul nu vrea sa ne dea inscris sau mostenire, ajutor BalanAlex BalanAlex Eu si Fratele meu am muncit in strainatate si am construit 3 case pe terenul unchiului, Fratele lui tata. Ei ne-au promis ça ne vor da inscris sau ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune - peste 10 ani de la decesul parintelui proprietar, (succesiunea nu s-a dezbatut, am folosit terenul continuu) Balaurul Balaurul Va rog citeva pareri la urmatoarea situatie: * Tatal meu, prin procura de la mama d-neaului (bunica mea) o reprezinta in instanta si printr-o [u]hotarire ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii! ContSters312311 ContSters312311 BUNA!ce sar putea face in cazul meu!As dori sa fac acte de proprietate pe casa si pamintul de la tara,sintem 2 frati si trei surori,tata traieste ,mama e ... (vezi toată discuția)