avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate div26m

Activitate div26m

Buna seara
Adresesz intrebarea pentru o prietena Mihaela 29 ani.
Sunt casatorita de 7 ani legal, in urma casatoriei au rezultat 2 copii o fata de 7 ani acum si un baiat in varsta de 2 ani si 4 luni.
Acum aprox un an am fost nevoita sa plec din casa din cauza batailor certurilor,fiind batuta am fugit copiii ramanand la el.
eu am scos atunci certificat medicolegal (4 zile spitalizare) si am depus plangere la parchet pe care am retras-o ulterior in speranta ca vom ajunge la o cale amiabila.
locuind la mama mea el continua cu amenintari am depus plangere la politie din care a zis verbal ca ma lasa in pace .
alta precizare el a batut acum ceva timp fata si a fost reclamat de mama lui la protectia copilului
din tot ce am scris as vrea sa stiu procedura legala sa iau eu copiii
si sa si divortez tot odata
Multumesc
Răspuns la discuția transport copii
Multumesc mult sarut mana
Discuție transport copii
Buna ziua am un nepot face 9 ani in august ma intrebam dupa noua lege daca il pot transporta in locul din fata ,la un renault trafic care are total 3 locuri in fata .
din italia in romania Multumesc mult
Răspuns la discuția Partaj
e super atunci ca am chitantele cum m-ia trimis banii din afara da multumesc mult de ajutor,,,
Discuție Partaj
buna ziua am o situatie destul de ciudata daca ma ajuta cineva , eu sunt casatorit legal din 2011 in 2012 ne-am despartit dar nu am divortat ,e si un copil la mijloc de 3 ani m-ar interesa sa stiu cum pot face ca sotia sa nu aiba drept la un autovehicul cumparat de mine acum 2 luni bine inteles e luat din banii fratelui insa pe numele meu el nefiind in tara ,,,multumesc
Răspuns la discuția Masina neinmatriculata
la doua zile dupa cumparare am mers la proprietar sa iau inca o cheie si fiscalu , au trecut vreo luna jumate pana am inscriso si nu sti-am daca mai este valabil fiscalu ca e o luna insa domnii la politie amabili au zis ca au avut fiscal si de 2 ani expirat ,,deci fiscalu treabuia sa ateste faptul ca nu avea datorii la stat cand am cumparat eu masina multumesc oricum acum am terminat e inscrisa
buna ziua , am luat o masina Renault traffic de la un roman care a luato la randul lui din olanda am numere rosii ,vreau sa stiu cum e procedura sa nu mai ajung la fostul proprietar dupa fiscal si sa ma descurc eu am inteles ceva de radiere si so inscriu pe numele meu la fiscal la primarie multumesc frumos