avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

buna ziua am o situatie destul de ciudata daca ma ajuta cineva , eu sunt casatorit legal din 2011 in 2012 ne-am despartit dar nu am divortat ,e si un copil la mijloc de 3 ani m-ar interesa sa stiu cum pot face ca sotia sa nu aiba drept la un autovehicul cumparat de mine acum 2 luni bine inteles e luat din banii fratelui insa pe numele meu el nefiind in tara ,,,multumesc
Cel mai recent răspuns: div26m , utilizator 09:52, 9 Iulie 2014
trebuie sa dovediti ca bunul in cauza nu va apartine dvs ci fratelui.. asta se poate face cu inscrisuri si martori
E masina lui sau a dvs cumparata cu banii lui ?
masina o puttei vinde oricand sau sa va folositi de ea pana o duceti la fier vechi. Doar daca sotia afla de ea si va cere partajul ei, veti proba ca fratele v-a daruit banii dvs s-o puteti cumpara si ca sotia nu a contribuit cu niciun ban.
e super atunci ca am chitantele cum m-ia trimis banii din afara da multumesc mult de ajutor,,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii familie shady_jp_jr_boy shady_jp_jr_boy Fratele meu a cumparat un teren cu o valoare aproximativa de 20.000 euro. Ideea era sa se construiasca o casa pe acel teren, dar el si cu sotia lui nu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Increderea in nevasta ma costa scump acum! gogudany gogudany Buna ziua tuturor! Va rog sa ma ajuta-ti cu un sfat. Am sa va relatez o poveste de incredere cu final tragic! M-am casatorit in 2002 in Noiembrie,locuiam in ... (vezi toată discuția)
Cota maxima partaj dan_plescan dan_plescan In timpul casatoriei am lucrat legal in strainatate si am trimis sotiei toti banii economisiti pt ca ea sa cumpere un apartament si o garsoniera ca bunuri ... (vezi toată discuția)