cyan a scris:
Parerea mea este ca ati putea solicita si 100% avand in vedere modalitatea de intrare in posesie la care a apelat fosta sotie.
Cand ati reusit sa obtineti recunoasterea dreptului asupra apartamentului (banuiesc ca in cota de 1/2) nu ati discutat cu avocatul si despre sansele de recuperare la partaj in cota cat mai mare?
Succesiv (fosta sotie a ajuns pana la curtea de apel) instantele au recunoscut dreptul meu asupra apartamentului (in baza documente - trimitere cantitate mare de bani prin banca si martori - vanzatorii apart au declarat ca cunosteau acordul secret; ca fosta sotie este adevarata cumparatoare si sa folosit de fratele ei ca cumparator interpus pt a-si frauda sotul) dar in sentinte nu s-a specificat o cota anume.
Credeti ca in baza documentelor (chitante trimitere mari cantitati de bani prin banca dar fara a specifica ca sunt pt cumparare imobile, chitante timiteri lunare de bani pt cheltuielile obisnuite, o scrisoare prin care sotia ma grabea sa trimit banii pt ca ea sa cumpere locuinta) voi putea solicita si obtine o cota de 100% s-au aproape de 100%?
Cunoasteti exemple de sentinte unde instantele au recunoscut cote mai mari de 50% in favoarea unuia dintre fostii soti?
In ce priveste recunoasterea dreptului meu si asupra garsonierei am avut ghinioane; vanzatorii nu au putut declara pt ca au decedat intre timp, iar fosta sotie nu trecuse garsoniera pe numele ei dupa ce a divortat pe ascuns de mine (asa cum a facut cu apartamentul) ci a lasat-o pe numele mamei sale.