avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Masina neinmatriculata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Masina neinmatriculata

buna ziua , am luat o masina Renault traffic de la un roman care a luato la randul lui din olanda am numere rosii ,vreau sa stiu cum e procedura sa nu mai ajung la fostul proprietar dupa fiscal si sa ma descurc eu am inteles ceva de radiere si so inscriu pe numele meu la fiscal la primarie multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: div26m , utilizator 11:20, 8 Iulie 2014
Ca sa puteti inscrie auto pe numele dv este necesar pe langa alte documente inclusiv de de certificatul fiscal
Cum ati cumparat si incheiat documentele de tranzactionare auto in lipsa certificatului fiscal ?
la doua zile dupa cumparare am mers la proprietar sa iau inca o cheie si fiscalu , au trecut vreo luna jumate pana am inscriso si nu sti-am daca mai este valabil fiscalu ca e o luna insa domnii la politie amabili au zis ca au avut fiscal si de 2 ani expirat ,,deci fiscalu treabuia sa ateste faptul ca nu avea datorii la stat cand am cumparat eu masina multumesc oricum acum am terminat e inscrisa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscal Vally1986 Vally1986 Am si eu o problema destul de mare ...eu sunt plecat din tara si am gasit o masina pe internet de vanzare ...am trimis un var de al meu sa o cumpere .el nu ... (vezi toată discuția)
Fiscal - inscriere masina alei_alei alei_alei buna ziua,anul trecut pe 25 Noiembrie am cumparat un autoturism de la un cetatean din Baia Mare,ca sa venim cu ea in Ploiesti a trebuit sa scoata primul rand ... (vezi toată discuția)
Radiere auto ciprianul ciprianul buna seara! Am cumparat o masina de la un intermediar cu numere de neamt. vanzatorul avea dovada anaf ca taxa a fost platita si nerecuperata . toate bune si ... (vezi toată discuția)