avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Activitate moacamica

Activitate moacamica

Buna seara, am o situatie similara,am avut proces cu asociatia si am castigat,am platit la zi restantele,mai putin penalitatile (nu au prezentat la proces pv de 2% penalitati,nu era depus la dosar),pana azi nu au scos restantele si din banii depusi si-au luat suma care reprezenta penalitatile,am vb cu un avocat si m.a sfatuit sa fac contestatie,ce parere aveti?
Buna sa va fie ziua,
Am rezolvat prima problema legata de cartea funciara, am gasit duplicatul,ramane sa rezolvam cartea de imobil pe care vaduva sefului de scara nu o mai gaseste,cred ca va trebui sa apelam la circa de Politie, unde apartinem cu adresa,asa cum am vazut in sfaturile primite, sa achzitionam alta,multumesc
Multumesc pentru sfaturi!=D>
stau intr-un bloc cu 4 etaje, defunctul sef de scara a pierdut cartea funciara a scarii,care ar fi pasii , procedura prin care sa solicitam alta ,ce ar trebui sa facem in acest caz,din cate m-am documentat la asociatia de proprietari ar trebui sa mai existe un exemplar,dar presedintele refuza sa dea detalii,ne trimite la Politie,multumescX-(