De curand in blocul nostru s-a instalat sistem de supraveghere video. Intrebarea mea este : Nu trebuia sa ne dam acordul pentru acest sistem de supraveghere ? Avem 5 camere instalate , una la parter, 2 in lifturi, si doua in fata blocului , una spre intrarea in bloc, una spre parcarea Doamnei Presedinta de bloc. Eu una nu sunt de acord si nici o parte din vecinii nostri cu care am vorbit. Nu au acordul nici al comitetului de bloc din care face parte si sotul meu .
Unde trebuie sa ma duc si ce acte imi trebuie pentru a contesta spionarea video ?
S-a mai discutat despre neregulile descoperite, dar nimeni nu a verificat administratorul. Prin instanta trebuie sa platesc eu executorul judecatoresc , care nu e ieftin, si cheltuielile de judecata ( care sunt destul de mari ).
Totul se reduce la bani, ai bani iti faci dreptate, daca nu ai taci si inghiti toate neregulile.
Am fost data in judecata pentru restante la intretinere, intre timp am achitat din restante ( 5 cote din cele 7 restante) desi nu sunt de acord cu cotele calculate.
Problema este ca in dosarul inaintat intantei, administratorul apar alte sume datorate decat cele reale, administratorul mi-a scazut din sumele achitate de mine intai cotele de fond de reparatii si rulment in avans pe toata perioada cu restante (adica sumele restante la care nu se aplica penalitati) si mi-a lasat neacoperite cotele de intretinere cu penalitatii, e corect ?
Este normal ca sa mi se ceara in avans cheltuieli de judecata, luna trecuta mi-a bagat 300 lei, luna asta a mai adaugat 103,20 lei , chiar daca procesul nici nu a ajuns in instanta?
Daca in dosarul inaintat in instanta este o semnatura falsa a unui membru din comitetul de cenzorii ce se poate intampla ?
Daca eu achit restanta pana la termenul de judecata si procesul nu mai ajunge in instanta, mai trebuie sa platesc pe langa penalitatiile de intarziere ( destul de mari ) si cheltuieli de judecata ?