asa se spunea pe la televizor k urmeaza sa se adopte o lege din 01.07.2014 din care sa reiasa k se platesc orele suplimentare ori se acorda zile libere.
de la 1.07.2014 am inteles k a intrat o lege in vigoare kre obliga angajatorul k dak depasesti numarul de ore sa iti dea zile libere dak nu sa ti le plateasca .....imi puteti spune legea si articolul ..si dak este valabila si pt cei care lucreaza in mapn...
in contractul pe care l,am semnat cu mapn,ul scrie ca lucrez 40ore pe sapt max 48 ore nu mai mult de 168ore pe luna.....dar in realitate eu fac paza si lucrez 24 cu 48 iar intr.o luna fac in jur de 9 sau 10 servicii ceea ce inseamna in jur de 240ore....diferenta de la 168 la 240 nu imi este rasplatita , vreau articole si legii concrete din care sa reiasa k am dreptul la zile libere sau a fiu platit.
snt angajat in mapn, execut serviciu de paza ...noaptea stau in postu de santinela de la ora 21 la ora 03 si primesc spor de noapte doar de la ora 22 la ora 03 adica 5 ore....iar cand snt schimbul 2 intru in post de la ora 03 la 09 iara spor de noapte beneficiez de la ora 03 la 06 adica 3 ore...... nu ar trebui sa beneficiez de toate cele 8 ore de spor pe timp de noapte.?.....