avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate beatrice1

Activitate beatrice1

Răspuns la discuția Executare silita
va rog sa ma ajutati sa inteleg ce diferenta este intre desfintarea popririi si sistarea popririi
mama mea a avut poprirere pe contul de salariu la banca.executorul a trimis la banca o hartie in care dispune desfintarea popriri de pe contul de salariu al mamei iar banca imi blocheaza cardul si nu pot sai scot banii care au ramas pe card .cum se procedeaza sau care sunt pasii care trebuie urmati pentru a putea folosi cardul,mentionez ca banca spune ca bani pot fi retrasi numai de la ghiseul banci cu toate ca mama plateste niste comisioane pentru acel card care acum nu il mai poate folosi
am primit o instintare ca va pune propire pe salar si pe contul care este deschis la brd unde incaseaza salaru am sunat la banca si mia zis ca este pusa o propire pe o suma de bani si ca de asta nu am putut scote salarul ei de pe card
acum intreb cum poate pune propire pe cont ca nici executorul nu poate lua din ei si cred ca pana vine ea acasa in septembrie sa faca dovada ca este un cont in care intra salaru bani raman blocati in cont ?
revin din nou azi ia intrat mamei mele bani adica salaru in cont si cand am fost sa scot nu am putut deoarece executorul ia blocat contul sau ia pus propire pe contul de salar . va intreb ce se poate face sau ce mai e de facut .mentionez ca si la serviciu ia trimis propire pe o 1/3 din el
multumesc
atunci nu fac nimic si sa vad ce se poate intampla
am primit o hartie in care scrie ca sa procedat la infiintare propiri asupra salarului precum si pa alte conturi bancare la care mai are cate un card de cumparaturi sau rata
azi am vorbit cu executorul si mia spus sa dau eu o declaratie in numele mamai precum ca nu detine bunuri si un angajament de plata ca in afara de propirea ce i se va pune pe salar sa plateasca diderenta pana la 1000 de lei in contul dat de ei .nu stiu daca e bine ce fac astept un raspuns .
numai bunica e propietar
revin din nou contractul casei este pe numele bunicii dat mama mea a fost garant si nu stiu ce inseamna