avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire card de salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire card de salariu

mama mea a avut poprirere pe contul de salariu la banca.executorul a trimis la banca o hartie in care dispune desfintarea popriri de pe contul de salariu al mamei iar banca imi blocheaza cardul si nu pot sai scot banii care au ramas pe card .cum se procedeaza sau care sunt pasii care trebuie urmati pentru a putea folosi cardul,mentionez ca banca spune ca bani pot fi retrasi numai de la ghiseul banci cu toate ca mama plateste niste comisioane pentru acel card care acum nu il mai poate folosi

Alte discuții în legătură

Popriri pe contul de salariu ContSters188799 ContSters188799 cred ca am mai scris despre acest subiect. ma iertati daca ma repet. salariul meu este de aprox. 1600 ron. de la serviciu mi se face poprire de 750 ron deci ... (vezi toată discuția)
Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)
Executare silita beatrice1 beatrice1 va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns urgent mama mea a facut un imprumut la banca in 2006 de 6000euro dar de vreo 2 ani nu a mai platit acum am ... (vezi toată discuția)