avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate RaluHecsko

Activitate RaluHecsko

Răspuns la discuția Centrala incidentelor de plati
Buna ziua,
Va multumesc pentru raspunsuri si imi cer scuze pentru eroare! Intr-adevar, este vorba de CRC :">

Am sa ii transmit sotului meu ce are de facut si sper sa rezolvam cat de curand!

O zi frumoasa va doresc!
Buna ziua,

Sotul meu a aflat ca figureaza in CIP cand am optat sa aplicam pentru un credit imobiliar. Stiind ca nu a avut datorii la banci a facut investigatii detaliate. Am aflat ca datoria provenea de la comisionul de administrare cont pentru cardul de salarii.

La vechiul loc de munca a avut descoperit de cont pe cardul de salarii. Dupa ce si-a schimbat jobul a mers la banca si a solicitat inchiderea contului. Functionarul bancar a taiat cardul in fata lui si i-a comunicat ca i se va inchide si contul bancar aferent avand in vedere ca nu figura cu niciun debit. Ei, de la vorbe la fapte e cale lunga. Probabil, ocupat fiind a omis sa inchida si contul bancar sau nu a finalizat operatiunea si s-a acumulat un sold de cca 17 lei, care s-a considerat datorie.

Sotul meu a mers la banca, i s-a comunicat ce suma are de plata si sotul meu a platit-o in ideea ca il vor scoate din CIP. Surpriza a fost ca functionara a recunoscut verbal ca e greseala lor, dar nu pot sa il scoata din CIP.

Va rog sa ma indrumati cum trebuie sa procedez ca sa il pot scoate pe sotul meu din CIP.

Va multumesc anticipat!

Răspuns la discuția Recuperare imprumut
Multumesc pt raspuns! Sper sa poata recupera banutii.
O zi frumoasa va doresc!
Buna ziua
Parintii mei au imprumutat unor rude o suma considerabila (5000 lei) fara acte bazandu-se doar pe buna lor credinta. In momentul respectiv au fost de fata sora si cumnatul meu. Acum se implinesc aproximativ 2 ani jumate de cand le-au dat banii si acestia nu i-au returnat.
Credeti ca exista vreo posibilitate legala de a-i trage la raspundere? Ma intereseaza daca exista vreo baza legala pentru a-i reclama la politie.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.