avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare imprumut

Buna ziua
Parintii mei au imprumutat unor rude o suma considerabila (5000 lei) fara acte bazandu-se doar pe buna lor credinta. In momentul respectiv au fost de fata sora si cumnatul meu. Acum se implinesc aproximativ 2 ani jumate de cand le-au dat banii si acestia nu i-au returnat.
Credeti ca exista vreo posibilitate legala de a-i trage la raspundere? Ma intereseaza daca exista vreo baza legala pentru a-i reclama la politie.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Cel mai recent răspuns: RaluHecsko , utilizator 15:33, 3 Iulie 2014
Nu, va trebui sa se adreseze instantelor civile.
Pot apela si la mediere, poate reusesc astfel sa evite judecata.
Multumesc pt raspuns! Sper sa poata recupera banutii.
O zi frumoasa va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa construita pe teren fara act de proprietate prostimea prostimea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Pe scurt situatie e cam asa. Cumnatul meu a promis ca le construieste o casa in valoare de 800 milioane parintilor ... (vezi toată discuția)
I-am împrumutat cumnatului o sumă considerabilă de bani și acum refuză să mi-o restituie. pot recupera acei bani dacă nu prea am dovezi care să demonstreze datoria? adrian_adri adrian_adri Buna seara. Ma confrunt cu o situatie delicata si as dori daca se poate sa-mi oferiti cateva sfaturi juridice pentru a rezolva aceasta problema. Acum mai mult ... (vezi toată discuția)
Donatia unei parti dintr-un buna comun (imobil) neluchiru neluchiru Buna ziua, am urmatoarea intrebare: -impreuna cu sotia, detinem un apartament in Bucuresti. Se poate ca aceasta sa doneze partea ei din bunul comun ( in ... (vezi toată discuția)