avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate Dorianela

Activitate Dorianela

Buna seara,
Am facut scoala de soferi acum 5 ani in Botosani (de unde sunt), si am dat de 4 ori examenul dar de fiecare data am picat la traseu. Apoi nu am mai dat pentru ca am avut un accident si a durat mai multe luni recuperarea, iar intre timp mi-a expirat dosarul. In prezent, locuiesc si lucrez in Sibiu, unde am si viza de flotant, iar daca as vrea sa incerc din nou sa obtin permisul de conducere, exista posibilitatea sa mi se recunoasca scoala de soferi facuta sau trebuie sa o fac din nou? (Scuze daca e putin cam stupida intrebarea mea.) Si daca trebuie sa fac din nou scoala de soferi exista vreo posibilitate sa pot face scoala si da examenul in Sibiu, unde am viza de flotant? Multumesc mult.
Ok, multumesc.
Ok, si acest lucru terbui neaparat sa-l fac eu personal? Sau pot vorbi sa mi-o ia cei care ii cunosc si mai si inca lucreaza acolo, eventual sa transmit cererea prin ei?
Buna ziua,

Daca eu mi-am dat demisia de la fostul loc de munca si mi-a fost aprobata la zi, dupa 2 luni jumatate de lucru, mai este nevoie la noul loc de munca de dovada incheierii contractului de munca de la vechiul loc de munca? Ce presupune aceasta dovada? Multumesc.