avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scoala de soferi/permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scoala de soferi/permis

Buna seara,
Am facut scoala de soferi acum 5 ani in Botosani (de unde sunt), si am dat de 4 ori examenul dar de fiecare data am picat la traseu. Apoi nu am mai dat pentru ca am avut un accident si a durat mai multe luni recuperarea, iar intre timp mi-a expirat dosarul. In prezent, locuiesc si lucrez in Sibiu, unde am si viza de flotant, iar daca as vrea sa incerc din nou sa obtin permisul de conducere, exista posibilitatea sa mi se recunoasca scoala de soferi facuta sau trebuie sa o fac din nou? (Scuze daca e putin cam stupida intrebarea mea.) Si daca trebuie sa fac din nou scoala de soferi exista vreo posibilitate sa pot face scoala si da examenul in Sibiu, unde am viza de flotant? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: itsgya , utilizator 20:50, 14 Septembrie 2014
Trebuie sa faceți din nou școala. Ce sa vi se recunoască dupa 5 ani? Credeți ca mai știți ceva? E viața Dvs si a altora in joc...
cu viza de flotant se poate face unde locuiti, si da trebuie facuta din nou scoala din moment ce a expirat dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant - examen auto bucuresti Smokefl0w Smokefl0w Viza de Flotant - Examen auto Bucuresti Salutare, detin viza de flotant in Bucuresti, am facut scoala am dat si examen practic insa am picat, viza o sa imi ... (vezi toată discuția)
Permis auto AlexaaandraC AlexaaandraC Luna trecuta am avut proba de traseu pentru obtinerea permisului auto. Intre timp mi-a expirat buletinul si l-am schimbat si nu mai am viza de flotant pe ... (vezi toată discuția)
Examen permis auto boughy boughy Buna ziua, am o intrebare legata de examenul auto-cat B. Am ales sa dau examenul in judetul in care locuiesc cf buletinul, unde am promovat examenul ... (vezi toată discuția)