avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Viza de Flotant - Examen auto Bucuresti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Viza de Flotant - Examen auto Bucuresti

Viza de Flotant - Examen auto Bucuresti

Salutare, detin viza de flotant in Bucuresti, am facut scoala am dat si examen practic insa am picat, viza o sa imi expire curand. Trebuie sa fac alta viza ca sa ma pot inscrie iarasi la examen? Sau pot sa dau in Bucuresti chiar daca expira viza de flotant?

Si alta intrebare, daca as vrea acum sa dau examenul practic in localitatea unde am adresa din buletin acum este posibil? Sau trebuie sa fac scoala iarasi acolo?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Unde pot da examenul de conducere? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Buna ziua, Am picat de 3 ori pana acum la examenul pentru carnetul de permis,proba practica,a 4 oara am m-am gandit sa o dau cand am sa termin cu bacul,imi ... (vezi toată discuția)
Examen permis auto boughy boughy Buna ziua, am o intrebare legata de examenul auto-cat B. Am ales sa dau examenul in judetul in care locuiesc cf buletinul, unde am promovat examenul ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi/permis Dorianela Dorianela Buna seara, Am facut scoala de soferi acum 5 ani in Botosani (de unde sunt), si am dat de 4 ori examenul dar de fiecare data am picat la traseu. Apoi nu am ... (vezi toată discuția)