avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate DjDarkSide

Activitate DjDarkSide

Răspuns la discuția Minori si familie
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar de ce aveti impresia ca acest copil a facut ceva "De si-a ostilizat mama in asa hal" ? Dar v-ati gandid ca ea este problema? Si eu am avut o mama problematica psihic si am preferat sa raman cu tatal care a stiut sa ma educe intr-un mod corect si pe langa aveam si libertate dar stiam sa ma si comport..... si daca deterioreaza relatia cu ea ce? Un copil trebuie sa fie ata in fata parintilor fara creier? Ayan vezi ce si cum alegi, incearca sa pui lucrurile cap la cap si alege ce trebuie pentru tine.
In hartie scrie : Subsemnatii va notific urmatoarele :
Deci nu ma notifica avocatul ci ma notifica ei ca si persoane fizice.
Buna ziua, din pacate nu pot atasa o poza aici dar am primit sa zicem o notificare de la un avocat din Brasov si dorim sa stim daca actiunea este legala, notificarea se prezinta in felul urmator :

Subsemnatii (Numele Vecinilor{Rromi} care stau de 12-14 ani aici, adica au venit dupa o lunga perioada de timp de cand au cumparat bunicii terenul si si-au facut casa cu acte in regula si pretind teren din ternul de aici ) Domiciliati in mun.... strada numar etc, conventional avocat ...... cu sediul profesional in Brasov str numar Judetul Brasov

Va Notificam Urmatoarele : Dupa cum va e cunoscut suntem proprietarii terenurilor intravilane situate in Mun. Sacele str...... nr.... Judetul Brasov inscrise in cf .... etc ...

Dumneavoastra cu rea creditnta mi-ati acaparat suprafata de peste 49.60 mp fara vreun acord cu subsemnatii.

Mai mult ati efectuat lucrari de constructie wc-ul l-ati deplasat/mutat de pe vechiul amplasament langa linia mea de hotar, plus faptul ca ati edificat si o poarta ceea ce nu respectati dispozitiile legale in materie.

De asemeni, prin mutarea stalpilor ati edificat un gard nou ocazie cu care mi-ati acaparat astfel suprafata mea de teren intravilan de 49.60 mp, eliminand cu buna stiinta elementele/reperele(pomi taiati.etc) ce delimitau linia de hotar.
Pe langa cele reliefate, ati avut un comportament violent fata de mine.

Pentru motivele invocate subsemnatii prin prezenta notifcare, va somez ca in termen de maxim 10 zile de la comunicarea primirei prezente norificari sa reveniti la situatia juridica anterioara in sensul sa mutati gardul pe vechiul amplasament fara tulburarea posesiei si folosintei dreptului de proprietate si de incalcarea dreptului de proprietate privata.

De asemeni, sa readuceti constructia (WC-ul) de la distanta legala cu respectarea legislatiei in vigoare, respectiv si a portii ce-mi obstructionati folosirea si posesia terenului cat si acapararea unei mici suprafete de teren ocazionate cu aceasta a carui proprietari suntem.
Prezenta sa intocmit in dublu exemplar, din care un exemplar spre comunicare dv., iar cel de al doilea exemplar la subsemnatii constituind notificare de punere in intarziere conform dispozitiilor Codului civil in vigoare.

Doresc sa stiu cat de legala este aceasta notificare fara a fi trecut prin proces de judecare in tribunal.
Buna seara ,imi pare rau daca nu este in categoria corespunzatoare ,rog un admin sa mute topicul in categoria potrivita in caz de greseala ,doresc sa adresez urmatoarele intrebari :
1. Daca eu ca persoana fizica am o datorie la banca exista posibilitatea de a cere un imprumut ca si persoana juridica pentru a investii in cele necesare pentru firma ?
2. Exista posibilitatea de a lua ca si SRL-D fonduri europene sau fonduri nerambursabile fara ca firma sa aibe bani ?
Va multumesc anticipat !
Discuție Investitor
Buna ziua,doresc sa stiu unde pot gasi un Investitor sau Business Angel pentru finantarea unei firme,cu potential ce activeaza in domeniul de entertainment,productie muzicala,managament baruri/cafenele/pub-uri etc.
Va multumesc!