avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Imprumut banca persoana juridica cu datorii ca si ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Imprumut banca persoana juridica cu datorii ca si persoana fizica

Buna seara ,imi pare rau daca nu este in categoria corespunzatoare ,rog un admin sa mute topicul in categoria potrivita in caz de greseala ,doresc sa adresez urmatoarele intrebari :
1. Daca eu ca persoana fizica am o datorie la banca exista posibilitatea de a cere un imprumut ca si persoana juridica pentru a investii in cele necesare pentru firma ?
2. Exista posibilitatea de a lua ca si SRL-D fonduri europene sau fonduri nerambursabile fara ca firma sa aibe bani ?
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: DjDarkSide , utilizator 23:56, 10 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta_colaborare_consultanta razvan.vastea razvan.vastea DELADA (firma specializata in consultanta proiecte europene) cauta colaboratori cu relatii in mediul de afaceri pentru identificarea firmelor ce doresc sa ... (vezi toată discuția)
Fonduri TooFast TooFast Buna seara, as avea si eu o serie mica de intrebari, daca ma puteti ajuta.. As fi interesat de accesarea fondurilor europene nerambursabile. Pentru tinerii ... (vezi toată discuția)
Accesarea fonduri nerambursabile pentru inceperea unei afaceri elena_a elena_a Doresc sa stiu daca pentru infiintarea unei afaceri noi, de exemplu o salina artificiala\' pot accesa fonduri europene nerambursabile.Daca da unde ma pot ... (vezi toată discuția)