avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... accesarea fonduri nerambursabile pentru inceperea unei ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

accesarea fonduri nerambursabile pentru inceperea unei afaceri

Doresc sa stiu daca pentru infiintarea unei afaceri noi, de exemplu o salina artificiala' pot accesa fonduri europene nerambursabile.Daca da unde ma pot interesa?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 13:56, 9 August 2010
Trebuie facuta distinctia demarare afacere vs. infiintare societate comerciala si demarare afacere.

Demararea unei noi afaceri se finanteaza intotdeauna, dar daca este vorba de o afacere demarata pe o societate comerciala nou infiintata, atunci finantarea se acorda numai in mediul rural.
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2010
Holda Finance, Consultant credite si finantari
Vreau sa pornesc o afacere insa sunt multe semne de intrebare acum in primul rand in localitatea in care locuiesc exista un strand abandonat de ceva vreme adica vreo cativa ani buni,ideea este ca doresc sa-l inchiriez eventual pe o perioada nedeterminata iar in acelasi timp daca este posibil sa atrag si fonduri nerambursabile pentru refacerea acestuia pentru ca nu mai e intr-o stare foarte buna nu stiu ce mai poate fi folosit oricum cred ca indicat este construirea unuia nou la standardele ce se impun. Eu m-am gandit ca infiintand o firma reusesc sa atrag din start cateva fonduri pentru inceput apoi daca este posibil sa pot atrage si fondurile pentru dezvoltarea proiectului .
Cum as putea proceda este vreo modalitate ar merita efortul sau este posibil asa ceva
Intrebarile sunt formulate neclar. Incercati sa separati intrebarile care tin de natura afacerii (la acestea numai dvs. puteti raspunde) de cele care tin de accesarea de fonduri nerambursabile.
Strandul este in administrarea primariei si doresc sa-l inchiriez eventual si apoi daca se poate si asta vreau sa aflu sa accesez fonduri pentru reabilitarea sau reconstructia va reamintesc ca in zona pe o raza de cateva zeci de km nu se mai afla niciun strand . Cum ar trebui sa procedez ?
Ma puteti ajuta in vreun fel ? Macar cu cateva indrumari sau sfaturi.

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru studenti! c_f11 c_f11 Buna seara, am 20 de ani si sunt student al Academiei de Studii Economice Bucuresti, doresc sa imi deschid o cofetarie in Bucuresti. In acest moment am doar ... (vezi toată discuția)
Înfiintare societate eleva eleva Sunt croitoreasa. Mi-as dori sa am o societate si sa-mi pot vinde creatiile. Sa am un magazin sau sa închiriez un spatiu comercial. Pentru asta,normal, am ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene nerambursabile constantin29 constantin29 Buna ziua,as dori sa incep o afacere la tara,prin fonduri europene nerambursabile,si am cateva nelamuriri. Exista vreo posibilitate de a primi fondurile ... (vezi toată discuția)