Doresc sa stiu daca pentru infiintarea unei afaceri noi, de exemplu o salina artificiala' pot accesa fonduri europene nerambursabile.Daca da unde ma pot interesa?Multumesc
Va sfatuiesc sa alcatuiti un deviz general al investitiei (empiric), in care sa incercati sa contabilizati toate costurile investitiei. Apoi comparati aceste costuri cu potentialele venituri. Daca raspunsul este satisfacator, comparati apoi costurile investitiei cu posibilitatile dvs. financiare. Daca posibilitatile dvs. sunt de macar 30-40% din valoarea investitiei, puteti sa incepeti a va gandi la fonduri nerambursabile.
Mai este o problema in planul dvs., pe care poate nu o sesizati: "Strandul este in administrarea primariei si doresc sa-l inchiriez". Activele publice nu se acorda, de regula, primului venit ci exista o serie de proceduri legale si interese legale sau mai putin legale la mijloc. Probabil ca primul pas ar fi sa va interesati de posibilitatile concrete de punere in practica a intentiei de inchiriere.
Înfiintare societate
eleva
Sunt croitoreasa. Mi-as dori sa am o societate si sa-mi pot vinde creatiile. Sa am un magazin sau sa închiriez un spatiu comercial. Pentru asta,normal, am ... (vezi toată discuția)