avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Înfiintare societate
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Înfiintare societate

Sunt croitoreasa. Mi-as dori sa am o societate si sa-mi pot vinde creatiile. Sa am un magazin sau sa închiriez un spatiu comercial. Pentru asta,normal, am nevoie de bani pentru a-mi înfiinta societatea, bani de materiale textile si bani pentru a închiria un spatiu într-un magazin. Pentru mine suna foarte frumos. Banii mei proveniti din salariu abia îmi ajung sa-mi platesc facturile(600 Ron -salariu). Degeaba am acest talent.Întrebarea mea este:EXISTA POSIBILITATEA SA PRIMESC FONDURI EUROPENE PENTRU A-MI ÎNFIINTA O SOCIETATE ????
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 22:47, 30 August 2010
Infiintarea propriu-zisa a societatii este un proces putin costisitor, care cred ca este la indemana oricui se gandeste ca ar avea nevoie sa infiinteze o societate comerciala.

Si formele de persoana fizica autorizata (intreprindere individuala, etc.) cred ca sunt o optiune in cazul dvs.

Fonduri nerambursabile, pe de alta parte, se acorda pentru infiintarea (mai rar) sau dezvoltarea (cazul cel mai uzual) al unei afaceri, nu al unei firme. Cred ca sesizati diferenta dintre cele doua si este o grava eroare sa confundati infiintarea unei firme (un proces pur formal si cu sanse de succes 100%) cu succesul automat al afacerii (un proces cu sanse de succes variabile, dar intotdeauna < 100%). In plus, nevoile pe care le descrieti dvs. (materiale si chirie) intra in categoria capitalului de lucru si al cheltuielilor operationale, iar acestea nu se finanteaza niciodata din fonduri nerambursabile.
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
Holda Finance, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesarea fonduri nerambursabile pentru inceperea unei afaceri elena_a elena_a Doresc sa stiu daca pentru infiintarea unei afaceri noi, de exemplu o salina artificiala\' pot accesa fonduri europene nerambursabile.Daca da unde ma pot ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei pensiuni ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna seara, Sunt masterand la Facultatea de management turistic si comercial- profil Administrarea afacerilor, am 25 de ani, sunt proaspat casatorita si am si ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)