avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Oferta_colaborare_Consultanta
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Oferta_colaborare_Consultanta

DELADA (firma specializata in consultanta proiecte europene) cauta colaboratori cu relatii in mediul de afaceri pentru identificarea firmelor ce doresc sa obtina finantare nerambursabila pe viitoarele fonduri FEADR (SAPARD).
Oferim comision atractiv, relatie bazata pe incredere si profesionalism, onestitate, transparenta.

Ec. Razvan Vastea, Msc.
Tel. 0721.63.92.69
Cel mai recent răspuns: suflete.unite , utilizator 00:57, 9 Iunie 2007
puteti sa-mi dati mai multe relatii?
DELADA cauta colaboratori ce pot identifica si stabili un prim contact cu potentialii clienti. Potentialii clienti sunt persoane juridice sau persoane fizice autorizate ce doresc inceperea sau modernizarea unei afaceri in spatiul rural si in domeniul agricol (ferme vegetale, animale, unitati prelucratoare carne, lapte. legume, pensiuni turistice, piscicultura, etc).
DELADA sprijina intreprinzatorii in realizarea proiectelor ce deschid drumul catre fondurile europene FEADR (Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala) si FEP (Fondul European pentru Pescuit).
Intre firma si colaboratori se va incheia un contract, pe baza caruia acestia din urma vor fi retribuiti.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati,
Va multumesc,
Razvan Vastea
tel: 0721.63.92.69
si cam cat ar fi comisionul?:D
Buna ziua
sunt interesat de aceasta colaborare, dar as dori mai multe informatii legate de obtinerea acestor fonduri precum si de activitatea pe care ar trebui sa o desfasor in cadrul acestei colaborari.

Cu stima si respect,
ing. dipl. Buzea Eugen.


Buna ziua
sunt interesat de aceasta colaborare, dar as dori mai multe informatii legate de obtinerea acestor fonduri precum si de activitatea pe care ar trebui sa o desfasor in cadrul acestei colaborari.

Cu stima si respect,
ing. dipl. Buzea Eugen.


Sigur ca va pot oferi mai multe informatii.
Dupa cum probabi stiti, din a doua jumatate a anului, se vor lansa licitatiile pentru proiectele pe fonduri europene.
Fondurile europene sunt:
Fondul European pentru Dezvoltare Regionala (proiecte investitii IMM-uri)
Fondul de Coeziune (Mediu si infrastructura mare)
Fondul social european (Ocuparea fortei de munca, invatare pe tot parcursul vietii,etc)
Fondul european pentru dezvoltare rurala si pescuit (investitii agricultura, prelucrare primara a produselor agricole, spijin pentru fermieri).
Aici ar fi foarte multe de spus, va dati seama ca nu pot acoperi totul intr-o discutie pe forum...Oricum, pentru mai multe informatii puteti accesa site-urile Autoritatilor de Management ale acestor fonduri, respectiv ministerele economiei, muncii, mediului si agriculturii. Acestea sunt responsabile cu implementarea tehnica si financiara, respectiv de modul in care reusesc sa atinga obiectivele stabilite prin Planul National de Dezvoltare.

Oricum, sarcina dvs. este de a identifica potentiali beneficiari ai acestor fonduri (microintreprinderi si IMM-uri din sfera productiei industriale si agricole) ce doresc sa realizeze proiecte de dezvoltare fie in domeniul in care activeaza, fie in alte domenii pe care le considera atractive si de a stabili o prima intalnire cu acestia. Noi (consultantii SC DELADA SRL) vom ajuta aceste firme pentru accesarea fondurilor, adica vom realiza proiectul (management de proiect, plan de afacere, studiu de fezabilitate, managementul achizitiilor si al platilor).
Colaborarea va fi deosebit de avantajoasa pentru toate partile implicate!

Cu deosebita stima,

Ec. Razvan Vastea, Msc
Consultant Fonduri Europene,
SC DELADA SRL
Mobil: 0721.63.92.69
e-mail: razvan.vastea@gmail.com

Alte discuții în legătură

Semnatura fisa de post adrianna100 adrianna100 Pentru a se taia un spor, se scoate atributia din fisa de post, dar atributia ramane valabila si obligatorie! Sa semnez fisa de post? (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile adybav adybav vreau sa fac o mini ferma de porci unde trebuie sa ma interesez de ce acte imi trebuiesc ,unde le depun,pina la ce data ,ce conditii trebuie sa indeplinesc ... (vezi toată discuția)
Credite dezvoltarea turismului rural mhd2011 mhd2011 As vrea sa stiu cum se pot obţine credite pentru deyvoltarea turismului rural (vezi toată discuția)