avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Oferta_colaborare_Consultanta
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Oferta_colaborare_Consultanta

DELADA (firma specializata in consultanta proiecte europene) cauta colaboratori cu relatii in mediul de afaceri pentru identificarea firmelor ce doresc sa obtina finantare nerambursabila pe viitoarele fonduri FEADR (SAPARD).
Oferim comision atractiv, relatie bazata pe incredere si profesionalism, onestitate, transparenta.

Ec. Razvan Vastea, Msc.
Tel. 0721.63.92.69
Cel mai recent răspuns: suflete.unite , utilizator 00:57, 9 Iunie 2007
Da,nu mi se pare corecta informatia dvs.,de ce nu contactati dvs. ministerele enumerate si apoi sa faceti ofertele,si sa aveti pretentia la comisioane?Cu alte cuvinte,prea multi cu mapa,si prea putini cu sapa.Din aceasta lipsa de informatii,sau trunchiere voita a acestora,ne-ati aburit zeci de ani,dar se cam inchide cercul,nu vi se pare?Cine mai e prost sa creada ca presupusa colaborare e reciproc avantajoasa?Tataia Nelu din deal,se mai si trezesc romanii,nu sunt tot timpul adormiti!!!Spre disperarea escrocilor si a celor care stau numai sa ia,fara sa se consume prea mult!M-am enervat rau citind anuntul dvs. dar poate ca nu sunteti in categoria descrisa de mine.POATE!!X-(
Oamenii au intrebat cat este comisionul. Nu li s-a raspuns.
Iata de ce nu pot avea incredere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura fisa de post adrianna100 adrianna100 Pentru a se taia un spor, se scoate atributia din fisa de post, dar atributia ramane valabila si obligatorie! Sa semnez fisa de post? (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile adybav adybav vreau sa fac o mini ferma de porci unde trebuie sa ma interesez de ce acte imi trebuiesc ,unde le depun,pina la ce data ,ce conditii trebuie sa indeplinesc ... (vezi toată discuția)
Credite dezvoltarea turismului rural mhd2011 mhd2011 As vrea sa stiu cum se pot obţine credite pentru deyvoltarea turismului rural (vezi toată discuția)